• Dit evenement is voorbij.

Eredienst – Eerste Pinksterdag

9 juni 2019 @ 09:30 - 10:30

Datum: 9 juni 2019
Tijd: 9.30 uur
Locatie: Het Anker, Oosterwolde

Eredienst op Eerste Pinksterdag

Op deze zondag is er om 09.30 uur een eredienst in Het Anker met als voorganger ds. Jan Kortleve.

We hopen deze zondag vele mensen te ontmoeten. Iedereen van harte welkom!

Voor de kleinsten is er Oppasdienst.
Voor de kinderen in de leeftijd van de basisschool is er Kinderkerk.

De uitgangscollecte is  voor Kerk in Actie zending- De Bijbel voor iedereen

De Witte Yi zijn een minderheidsgroep op het Chinese platteland. Van de 67.000 mensen die tot deze groep horen, is 60% christen; velen zijn analfabeet. Voor hun geloof en voor hun identiteit is het van groot belang dat zij de Bijbel in hun eigen taal kunnen lezen. Kerk in Actie steunt naast een alfabetiseringsprogramma voor de Witte Yi ook een Bijbelvertaling in hun eigen taal. Het Nieuwe Testament is nu vertaald, maar gewerkt wordt aan een vertaling van het Oude Testament.

Met de opbrengst van de collecte ondersteunt Kerk in Actie de verspreiding van de Bijbel op het Chinese platteland en zendingsprojecten wereldwijd.
U kunt uw bijdrage ook overmaken op NL 89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie o.v.v. collecte Pinksterzending.
Meer informatie op  www.kerkinactie.nl/bijbelvertalingchina

Helpt u mee om deze collecte tot een succes te maken? Hartelijk dank!

Datum:
9 juni 2019