Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eredienst alleen via Kerk TV; afhankelijk van corona ontwikkelingen.

februari 7 @ 09:30 - 10:30

Datum:  7 februari 2021
Tijd: 09.30 uur
Locatie: Het Anker, Oosterwolde

Aangezien we op dit moment de precieze ontwikkelingen rondom de corona nog niet weten, is het nog afwachten met hoeveel mensen we in de kerk aanwezig kunnen/ mogen zijn.
Tijdens de lockdown geldt dat de kerkdiensten alleen te volgen zijn via de Kerk-TV.
Ga daarvoor naar www.pkn-oosterwolde.nl

Voor verdere informatie en afspraken zie de Nieuwsbrieven.

Deze dienst op 7 februari wordt verzorgd door ds. Aukje Westra, die momenteel samen met Vijcko Top de gemeente in Havelte dient. Samen hebben zij een ruim aantal jaren in onze gemeente gewerkt.

De uitgangscollecte is voor Het Werelddiaconaat en wel voor Bangladesh.

Bijna jaarlijks treden in Bangladesh de rivieren buiten hun oevers. Een ramp, maar ook een zegen, omdat het rivierwater zorgt voor vruchtbaar land. De klimaatverandering heeft tot gevolg dat de overstromingen talrijker, heftiger en meer onberekenbaar zullen worden. Een goede voorbereiding is dan noodzakelijk. Door je huis op een hogere plek te bouwen bijvoorbeeld of op grotere afstand van de rivier. Of door een goed waarschuwingssysteem op te zetten, zodat mensen zichzelf en hun vee tijdig in veiligheid kunnen brengen. Een van de programma’s van Kerk in Actie is hierop gericht: medewerkers van lokale partnerorganisaties worden getraind in rampenpreventie. Met de opbrengst van de collecte steunt Kerk in Actie partners in Bangladesh om de bevolking zo veilig mogelijk te laten leven.

U kunt digitaal doneren op het rekeningnummer van de diaconie ovv. Bangladesh.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Gegevens

Datum:
februari 7
Tijd:
09:30 - 10:30