Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eredienst alleen via Kerk TV; Viering Heilig Avondmaal

januari 31 @ 09:30 - 10:30

Datum:  31 januari 2021
Tijd: 09.30 uur
Locatie: Het Anker, Oosterwolde

Aangezien de lockdown wordt verlengd kunt u de kerkdiensten alleen volgen via de Kerk-TV.
Ga daarvoor naar www.pkn-oosterwolde.nl

Deze dienst op 31 januari wordt verzorgd door onze eigen predikant ds. J.S. Kortleve.
Tijdens deze dienst wordt het Heilig Avondmaal gevierd.

Dit zal op dezelfde manier gaan als op 8 november jl. Dus bij binnenkomst krijgen de medewerkers een schoteltje met brood en wijn/druivensap.
Thuis kunt u vooraf als u dat wilt, brood en wijn/druivensap klaarzetten en zo samen met de aanwezigen in de kerkdienst het heilig avondmaal vieren. De avondmaalscollecte in deze dienst is bestemd voor “Mercy Ships”.
Mercy ships staat voor medische zorg voor ieder mens.

Mercy Ships begon met een droom: ziekenhuisschepen bemand met vrijwilligers die de armste landen van de wereld helpen door medische zorg te bieden. Gods liefde op een praktische manier aan de allerarmsten laten zien. Door de jaren heen heeft Mercy Ships met een handvol schepen meer dan twee miljoen mensen in ontwikkelingslanden geholpen met medische operaties en ontwikkelingsprojecten. En elke dag, met elke operatie, met elke patiënt, brengt men die droom in vervulling. Op dit moment heeft men één groot ziekenhuisschip in de vaart – de Africa Mercy. Het grootste particuliere varende ziekenhuis ter wereld, speciaal ingericht om mensen in de armste landen in Afrika te helpen.
Een ziekenhuisschip biedt een beschermde en schone omgeving om de kans op infecties minimaal te houden. De Africa Mercy is ook niet afhankelijk van externe factoren in een land. Er is schoon drinkwater en er zijn sanitaire voorzieningen. Bij plotselinge onrust, bijvoorbeeld een burgeroorlog, kan het schip wegvaren om de veiligheid van de vrijwilligers (zij betalen hun eigen reis en verblijfkosten) te waarborgen.

De diaconie beveelt deze avondmaalscollecte van harte bij u aan.

U kunt digitaal doneren op het rekeningnummer van de diaconie o.v.v. Mercy

Gegevens

Datum:
januari 31
Tijd:
09:30 - 10:30