Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

STARTDIENST via Kerk TV en in de kerk

13 september 2020 @ 09:30 - 10:30

Datum:  13 september 2020
Tijd: 09.30 uur
Locatie: Het Anker, Oosterwolde

U kunt de kerkdiensten volgen via de Kerk-TV, ga daarvoor naar www.pkn-oosterwolde.nl of u kunt aanwezig zijn in de kerk.

Voordat u de eredienst wilt bezoeken zal u een plek in de kerk moeten reserveren. Dit kan via de website of als u geen internet heeft kan dit via een uw bekend kerkenraadslid. Als u zich heeft aangemeld bent u van harte welkom in de kerk. 

Deze dienst op 13 september wordt verzorgd door onze eigen predikant ds. J.S. Kortleve.

De kerkenraad heeft besloten per 1 juli a.s. weer 80 kerkgangers toe te laten in de eredienst. Deze eredienst zal een combinatie zijn met KerkTV. Naast de algemene coronarichtlijnen van het RIVM, zoals anderhalve meter afstand en handen ontsmetten, zijn er nog een aantal afspraken die wij met u willen maken, mocht u de eredienst willen bezoeken. Het blijft voorlopig een verkorte eredienst.

Voor verdere informatie en afspraken zie Perspectief en de Nieuwsbrief.

De uitgangscollecte is voor “Fryslân foar Rwanda” en met name voor ons zendingsproject “landbouwprojecten van de zendingsdiakonessen”.

Ook hier is Corona een ramp van ongekende omvang. Door de verplichte lockdowns,  hebben mensen geen werk, geen inkomen, geen eten. Er is onvoldoende gezondheidszorg. Ziekte, honger en dood dreigen. Nu alles stil staat is er geen creaclub,(we zijn thuis druk bezig) en ook geen verkoop. Ook de verkoop van de kaarten van de bloemengroep is er niet. Laten we samen bidden voor de mensen in Rwanda en helpen door te doneren op de rekening van de diaconie.
Rek.nr. NL71 RABO 0314658726 o.v.v. Rwanda.

Na de dienst is er GEEN gelegenheid elkaar te ontmoeten en koffie te drinken, zoals in  Perspectief staat vermeld.  

 

Gegevens

Datum:
13 september 2020
Tijd:
09:30 - 10:30