Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eredienst via Kerk TV en in de kerk

11 oktober 2020 @ 09:30 - 10:30

Datum:  11 oktober 2020
Tijd: 09.30 uur
Locatie: Het Anker, Oosterwolde

U kunt de kerkdiensten volgen via de Kerk-TV, ga daarvoor naar www.pkn-oosterwolde.nl of u kunt aanwezig zijn in de kerk.

Voordat u de eredienst wilt bezoeken zal u een plek in de kerk moeten reserveren. Dit kan via de website of als u geen internet heeft kan dit via een uw bekend kerkenraadslid. Als u zich heeft aangemeld bent u van harte welkom in de kerk. 

Deze dienst wordt verzorgd door ds. E.C. Rooseboom uit Drachten

De kerkenraad heeft besloten per 1 juli a.s. weer 80 kerkgangers toe te laten in de eredienst. Deze eredienst zal een combinatie zijn met KerkTV. Naast de algemene coronarichtlijnen van het RIVM, zoals anderhalve meter afstand en handen ontsmetten, zijn er nog een aantal afspraken die wij met u willen maken, mocht u de eredienst willen bezoeken. Het blijft voorlopig een verkorte eredienst.

Voor verdere informatie en afspraken zie Perspectief en de Nieuwsbrieven.

De uitgangscollecte is voor noodhulp Beiroet.
Door de enorme explosie in de haven van Beiroet zijn zeker 100 doden en duizenden gewonden gevallen. Zeker de helft van de stad is beschadigd en 300.000 mensen zijn dakloos. De nood is hoog: Libanon zucht al onder een zware economische crisis en de gevolgen van de coronacrisis. Kerk in Actie is noodhulp gestart via het internationale kerkelijk netwerk en via de eigen partners ter plekke. Uw steun voor Libanon is zeer hard nodig!
Dit doet Kerk in Actie met uw geld:
Noodhulp bieden via ACT, het internationale kerkelijke netwerk, aan de slachtoffers van de explosie. Zij ontvangen voedsel, water, kleding en hygiënematerialen.
Hulp bieden bij het herstel van gebouwen en traumaverwerking.
U kunt doneren voor dit doel op het rekeningnummer van de diaconie o.v.v. Beiroet.
De diaconie heeft inmiddels al € 500.00 overgemaakt.

 Bij voorbaat hartelijk dank!

Gegevens

Datum:
11 oktober 2020
Tijd:
09:30 - 10:30