Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Doopdienst via Kerk TV en in de kerk

15 november 2020 @ 09:30 - 10:30

Datum:  15 november 2020
Tijd: 09.30 uur
Locatie: Het Anker, Oosterwolde

U kunt de kerkdiensten volgen via de Kerk-TV, ga daarvoor naar www.pkn-oosterwolde.nl of u kunt aanwezig zijn in de kerk.

Voordat u de eredienst wilt bezoeken zal u een plek in de kerk moeten reserveren. Dit kan via de website of als u geen internet heeft kan dit via een uw bekend kerkenraadslid. Als u zich heeft aangemeld bent u van harte welkom in de kerk.
Er mogen maximaal 30 mensen in de kerk aanwezig zijn. 

Deze dienst op 15 november wordt verzorgd door onze eigen predikant ds. J.S. Kortleve.
In deze dienst zal Roan Otten worden gedoopt.
Deze dienst is online te bekijken, maar voor de kinderen is er een online mogelijkheid om mee te doen met het thema. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met de kerk van Makkinga. Vanuit huis kunnen de kinderen allerlei opdrachten doen rondom het thema Dopen. Je meldt je aan via telefoonnummer 0630043796, je krijgt dan via een whatsappgroep allerlei filmpjes met verhalen, opdrachten en vragen toegestuurd en je kunt dit die zondagochtend thuis meebeleven. Eventueel kan dit ook op een ander moment. Het is voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Het duurt ongeveer 45 minuten. Lijkt het je leuk? Geef je dan op.
Met vriendelijke groet,  Annieke Otten-Zantinge

Naast de algemene coronarichtlijnen van het RIVM, zoals anderhalve meter afstand en handen ontsmetten, zijn er nog een aantal afspraken die wij met u willen maken, mocht u de eredienst willen bezoeken. Voor verdere informatie en afspraken zie Perspectief en de Nieuwsbrief.

 

 

Gegevens

Datum:
15 november 2020
Tijd:
09:30 - 10:30