• Dit evenement is voorbij.

Eredienst via Kerk TV en in de kerk

mei 22 @ 09:30 - 10:30

Datum:  22 mei 2022
Tijd: 09.30 uur
Locatie: Het Anker, Oosterwolde

De kerkdiensten zijn te volgen via de Kerk-TV en in de kerk.
Voor Kerk TV gaat u naar www.pkn-oosterwolde.nl

Deze dienst op 22 mei a.s. wordt verzorgd door onze eigen predikant ds. J.S. Kortleve.

Van harte welkom!

De uitgangscollecte is voor: Mercy Ships. Medische zorg voor ieder mens.
Mercy Ships begon met een droom: ziekenhuisschepen bemand met vrijwilligers die de armste landen van de wereld helpen door medische zorg te bieden. Gods liefde op een praktische manier aan de allerarmsten laten zien. Door de jaren heen heeft Mercy Ships met een handvol schepen meer dan twee miljoen mensen in ontwikkelingslanden geholpen met medische operaties en ontwikkelingsprojecten. En elke dag, met elke operatie, elk patiënt, brengen we die droom in vervulling. Op dit moment hebben we twee ziekenhuisschepen in de vaart – de Africa Mercy en de Global Mercy, het grootste particuliere varende ziekenhuis ter wereld. Beide schepen zijn speciaal ingericht om mensen in de armste landen in Afrika te helpen.

Alvast hartelijk dank. Warme groet diaconie en ZWO

Het rekeningnummer van de diaconie is: NL 71 RABO 0314 6587 26.
Graag vermelden: Mercy Ships.

Datum:
mei 22