Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eredienst via Kerk TV en in de kerk: Derde zondag van advent

13 december 2020 @ 09:30 - 10:30

Datum:  13 december 2020
Tijd: 09.30 uur
Locatie: Het Anker, Oosterwolde

U kunt de kerkdiensten volgen via de Kerk-TV, ga daarvoor naar www.pkn-oosterwolde.nl of u kunt aanwezig zijn in de kerk.

Voordat u de eredienst wilt bezoeken zal u een plek in de kerk moeten reserveren. Dit kan via de website of als u geen internet heeft kan dit via een uw bekend kerkenraadslid. Als u zich heeft aangemeld bent u van harte welkom in de kerk. 

Deze dienst op 13 december wordt verzorgd door mw. H.J. de Boer-Lodewijks uit Marum

Naast de algemene coronarichtlijnen van het RIVM, zoals anderhalve meter afstand en handen ontsmetten, zijn er nog een aantal afspraken die wij met u willen maken, mocht u de eredienst willen bezoeken. Er mogen maximaal 30 mensen in de kerk aanwezig zijn.

Voor verdere informatie en afspraken zie Perspectief en de Nieuwsbrieven.

De uitgangscollecte is voor Amnesty International.

Amnesty neemt voor haar onderzoek en acties namelijk geen geld aan van overheden of politieke groeperingen, omdat zij zich  altijd en overal wil kunnen uitspreken voor iedereen die wordt onderdrukt. Amnesty streeft naar een rechtvaardige wereld waarin iedereen gelijke rechten heeft en in vrijheid kan leven. Met acties, lobby, campagnes en rapporten oefent de organisatie druk uit op machthebbers die de rechten van mensen schenden. Dat blijkt een effectieve methode. Gewetensgevangenen komen vrij, doodvonnissen worden omgezet, discriminerende wetten worden aangepast, marteling stopt, daders worden berecht.

Ik heb me in mijn leven nog nooit zo gesteund gevoeld,’ vertelde Vitalina Koval nadat Amnesty voor haar in actie kwam. Koval is het boegbeeld van de Oekraïense LHBTI-gemeenschap. Ze werd bedreigd en aangevallen. Internationale druk zorgde ervoor dat de politie haar beschermde.
De diaconie beveelt deze uitgangscollecte van harte bij U aan.
U kunt digitaal doneren naar het rek. nr. van de diaconie ovv. Amnesty.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Gegevens

Datum:
13 december 2020
Tijd:
09:30 - 10:30