• Dit evenement is voorbij.

Eredienst via Kerk TV en in Het Anker: Witte Donderdag/ Heilig Avondmaal

april 14 @ 19:30 - 20:30

Datum:   donderdag 14 april 2022
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Het Anker!!!!!

De kerkdiensten zijn te volgen via de Kerk-TV en in de kerk.
Voor Kerk TV gaat u naar www.pkn-oosterwolde.nl

Voor verdere informatie en afspraken zie de website en de Nieuwsbrieven.

Deze dienst op Witte donderdag, 14 april a.s. wordt verzorgd door onze eigen predikant ds. Jan Kortleve. Tijdens deze dienst is de Viering van Het Heilig Avondmaal.

De avondmaalscollecte is voor Noodhulp in Oekraïne.
De oorlog in Oekraïne betekent onbeschrijflijk veel leed voor de mensen daar. Ons hart en onze gebeden gaan naar hen uit!
Kerk in Actie geeft via lokale kerken en partnerorganisaties in Oekraïne hulp aan de vele vluchtelingen, die op zoek zijn naar veiligheid in de buurlanden. De kracht van kerken is dat die overal onderweg opvangmogelijkheden hebben. In elk dorp zijn er plekken ingericht voor onderdak en wordt er voedsel en kleding uitgereikt.

Uw steun voor de slachtoffers van het oorlogsgeweld is hard nodig. Met uw bijdrage steunt u de noodhulp van Kerk in Actie en krijgen vluchtelingen een slaapplaats en een noodpakket met voedsel, zeep, handdoek en een slaapzak.

Alvast hartelijk dank. Warme groet diaconie en ZWO

Het rekeningnummer van de diaconie is: NL 71 RABO 0314 6587 26.
Graag vermelden: Oekraïne.

Datum: