Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eredienst via Kerk TV en in de kerk

12 juli 2020 @ 09:30 - 10:30

Datum:  12 juli 2020
Tijd: 09.30 uur
Locatie: Het Anker, Oosterwolde

U kunt de kerkdiensten volgen via de Kerk-TV, ga daarvoor naar www.pkn-oosterwolde.nl en u kunt aanwezig zijn in de kerk.

Voordat u de eredienst wilt bezoeken zal u een plek in de kerk moeten reserveren. Dit kan via de website of als u geen internet heeft kan dit via een uw bekend kerkenraadslid. Als u zich heeft aangemeld bent u van harte welkom in de kerk. 

Deze dienst wordt verzorgd door Mevr. I. Baron uit Bakkeveen. Er wordt medewerking verleend door een zangkwartet.

De kerkenraad heeft besloten per 1 juli a.s. weer 80 kerkgangers toe te laten in de eredienst. Deze eredienst zal een combinatie zijn met KerkTV. Naast de algemene coronarichtlijnen van het RIVM, zoals anderhalve meter afstand en handen ontsmetten, zijn er nog een aantal afspraken die wij met u willen maken, mocht u de eredienst willen bezoeken. Het blijft voorlopig een verkorte eredienst.

Voor verdere informatie en afspraken zie Perspectief en de Nieuwsbrief.

De uitgangscollecte is voor St. Usee in Urk.
Door kleinschalige projecten wil de stichting ISEE (Ethiopie/Eritrea) de levensomstandigheden en de toekomstmogelijkheden voor de allerarmsten in Ethiopië en Eritrea verbeteren. Al sinds 1973 worden er vele (succesvolle) projecten ondersteund op het gebied van visserij, landbouw, onderwijs, gezondheid, economie en milieu. Met  een van deze projecten heeft ISEE al veel bereikt en geleerd, maar de armoede en de nood in beide landen blijft groot. De projecten zijn nog steeds hard nodig om de allerarmsten in Ethiopië zicht op een betere toekomst te bieden. Zie (www.isee-urk.nl).

De diaconie beveelt deze uitgangscollecte van harte bij U aan.

U kunt Uw bijdrage overmaken op het rek. nr. van de diaconie:
Bankrekening: NL 71 RABO 0314 6587 26  o.v.v. ISEE.

Gegevens

Datum:
12 juli 2020
Tijd:
09:30 - 10:30