• Dit event is voorbij.

Tijd: 9.30 uur
Locatie: Het Anker, Oosterwolde

Eredienst

Op deze zondag is er een eredienst in Het Anker met als voorganger ds. Jan Kortleve.

Tijdens deze dienst is de Viering van Het Heilig Avondmaal.

Ook worden nieuw ingekomenen in onze gemeente van harte verwelkomd.

Voor de kleinsten is er oppasdienst.

Iedereen van harte welkom!

De Avondmaalscollecte is op 30 juni a.s. is bestemd voor noodhulp in Syrïe. In Syrïe lijden miljoenen mensen al vele jaren dagelijks onder de gevolgen van de slepende burgeroorlog. De situatie is rampzalig. Steeds meer mensen in nood doen een beroep op kerken voor onderdak, voedsel en veiligheid. Syrische kerken en gemeenten zijn zelf ook zwaar getroffen, maar toch kiezen zij ervoor in deze tijden van nood een helper te zijn. Zij bieden noodhulp met voedsel, water, tijdelijk onderdak en medische zorg.
Daarnaast staan zij mensen bij die voorzichtig terugkeren naar veilige gebieden, bijvoorbeeld met vakopleidingen of leningen om een eigen bedrijf te starten.

Kerken in actie steunt de kerken in Syrië, zodat zij moed blijven houden om hun belangrijke werk te blijven doen. Zolang zij zich inzetten, laat kerken in actie hen niet met lege handen staan. De diaconie beveelt deze collecte van harte bij u aan.

Na de dienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie/ thee of iets fris.

Datum:
30 juni 2019