Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Israëlzondag: Eredienst via Kerk TV en in de kerk

4 oktober 2020 @ 09:30 - 10:30

Datum:  4 oktober 2020
Tijd: 09.30 uur
Locatie: Het Anker, Oosterwolde

U kunt de kerkdiensten volgen via de Kerk-TV, ga daarvoor naar www.pkn-oosterwolde.nl of u kunt aanwezig zijn in de kerk.

Voordat u de eredienst wilt bezoeken zal u een plek in de kerk moeten reserveren. Dit kan via de website of als u geen internet heeft kan dit via een uw bekend kerkenraadslid. Als u zich heeft aangemeld bent u van harte welkom in de kerk. 

Deze zondag, 4 oktober is het Israëlzondag. Deze dienst wordt verzorgd door onze eigen predikant ds. J.S. Kortleve.

De kerkenraad heeft besloten per 1 juli a.s. weer 80 kerkgangers toe te laten in de eredienst. Deze eredienst zal een combinatie zijn met KerkTV. Naast de algemene coronarichtlijnen van het RIVM, zoals anderhalve meter afstand en handen ontsmetten, zijn er nog een aantal afspraken die wij met u willen maken, mocht u de eredienst willen bezoeken. Het blijft voorlopig een verkorte eredienst.

Voor verdere informatie en afspraken zie Perspectief en de Nieuwsbrief.

De uitgangscollecte van deze zondag is voor Israëlzondag.
Met de opbrengst van de uitgangscollecte van de Israëlzondag op 4 oktober wordt het werk van Kerk en Israël gesteund. Kerk en Israël wil mensen in de kerk bij de joodse wortels van hun geloof brengen en het gesprek tussen Joden en christenen bevorderen.
In Nederland worden predikanten en gemeenten toegerust op het gebied van de relatie met het volk Israël. In Israël wordt bijvoorbeeld het werk van Nes Ammin, de internationale christelijke gemeenschap, gesteund.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Gegevens

Datum:
4 oktober 2020
Tijd:
09:30 - 10:30