• Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst op Eerste Paasdag: vooraf Paasontbijt (opgeven !)

april 17 @ 09:30 - 10:30

Datum:   17 april 2022
Tijd: 09.30 uur; vanaf 08.30 uur paasontbijt.
Locatie: Het Anker, Oosterwolde

De kerkdiensten zijn te volgen via de Kerk-TV en in de kerk.
Voor Kerk TV gaat u naar www.pkn-oosterwolde.nl

Deze dienst op 17 april a.s. (Eerste Paasdag ) wordt verzorgd door onze eigen predikant ds. Jan Kortleve.

Vooraf is er, vanaf 08.30 uur een gezamenlijk Paasontbijt. Het opgaveformulier zit in Perspectief.
Geeft u zich ook op? Iedereen van harte welkom!

De uitgangscollecte is voor: Kansen voor jongeren in achterstandswijk in Beiroet.
In Bourj Hammoud, een overbevolkte en arme wijk in Beiroet, zijn de problemen niet te overzien. Gebrek aan goed onderwijs, werkloosheid, armoede en geweld ontnemen jongeren - Syrische vluchtelingen, maar ook de Libanese jeugd - elk perspectief op een betere toekomst. Jongerencentrum Manara in Beiroet vangt ieder jaar duizend kwetsbare tieners uit deze wijk op. Het centrum voelt voor hen als een tweede thuis: ze krijgen huiswerkbegeleiding, een vaktraining, psychosociale hulp of kunnen er terecht voor een partijtje tafelvoetbal of airhockey. Deze veilige en liefdevolle plek, waar jongeren de ruimte krijgen leeftijdsgenoten te ontmoeten en even onbezorgd jong kunnen zijn, geeft hen een stevig steuntje in de rug op weg naar de toekomst.

Met uw bijdrage steunt u werelddiaconale projecten van Kerk in Actie, zoals het werk in Beiroet voor kwetsbare jongeren.

Alvast hartelijk dank. Warme groet diaconie en ZWO

Het rekeningnummer van de diaconie is: NL 71 RABO 0314 6587 26.
Graag vermelden: Beiroet.

Datum: