Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online concert: Alternatieve Volkskerstzang

20 december 2020 @ 19:30 - 20:30

Datum:  20 december 2020
Tijd:  19.30 uur
Locatie: Het Anker

Door de coronamaatregelen is het dit jaar helaas niet mogelijk om de traditionele Volkskerstzang-avond te houden in Het Anker. Gelukkig hebben enkele mensen, samen met initiatiefnemer Aad Knoester, een creatieve oplossing hiervoor bedacht. De alternatieve Volkskerstzang, die te volgen is via Kerk-TV. Op zondag 20 december om 19.30 uur begint dat online concert.
Het is dus te volgen op dezelfde manier als de zondagse kerkdiensten.

Het kerstconcert wordt verzorgd door een achttal zangers. Deze zijn afkomstig uit de Groninger studentenkoren GICA en BRAGI en geen onbekenden in Het Anker. De voltallige koren en musici waren hier al enkele keren te gast en trokken veel publiek. Naast de optredens van het octet zal organist Herman de Boer een aantal bekende kerstliederen spelen. De aankondigingen en lezingen zullen worden verzorgd door Henk Holwerda. Er is een erg aantrekkelijk programma samengesteld met louter bekende en geliefde kerstliederen. Kortom: een concert dat zeer de moeite waard is om te beluisteren en te zien!

Deze alternatieve zangavond is niet toegankelijk voor publiek. De opname is ook op een later tijdstip, tot en met Kerst, te volgen. Ondanks dat u hierbij niet aanwezig kunt zijn, is een prachtige uitvoering gegarandeerd. De organisatie hoopt een groot aantal mensen hiermee een plezier te doen.

Gegevens

Datum:
20 december 2020
Tijd:
19:30 - 20:30