Skip to content
pkn

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Palmpasenviering met de Zandprinses

april 5 @ 16:00 - 18:00

Locatie:                    Het Anker, Oosterwolde

Begeleiding:             Rosa van der Vijver

Entree:                      Collecte bij de uitgang

 

Rosa van der Vijver komt uit een creatief gezin. Als kind was ze altijd bezig met zingen, dansen en tekenen. Ze studeerde een aantal jaren aan dans- academie Lucia Marthas Institute for Performing Arts.

Van haar vader Gert van der Vijver, ook wel bekend als de Zandtovenaar, heeft zij de fijne kneepjes van het zandschilderen geleerd.

Sinds begin 2015 is zij zelf fulltime bezig met zandschilderen. Ze deed een aantal keren mee met Kerst met de Zandtovenaar. Ook stond zij tijdens de Christmas show in de Ziggodome samen met Edsilia Rombley en O’g3ne en tijdens de EO-Jongerendag 2016 in de Gelredome. In november 2017 is Rosa afgereisd naar Luxemburg voor de stichting “Make A Wish”. Hier mocht ze het ontstaan van de stichting in beeld brengen. In 2018 heeft Rosa het gloednieuwe Waddencentrum aan de afsluitdijk geopend. Verder heeft Rosa voor bedrijven, kerken en stichtingen opgetreden als AFAS, Rijkswaterstaat, HAK, Smith & Nephew, de Hartstichting, The Duke, Nederland Zingt, de Lentetuin en vele andere.

De Zandprinses gooit, strooit en schuift met zand op een lichtplaat en laat op betoverende wijze allerlei tekeningen verschijnen. De Zandprinses verzorgt een onvergetelijk visueel spektakel; een schouwspel tussen licht en donker, waarbij humor, ontroering en verwondering centraal staan. De Zandprinses heeft de fijne kneepjes van het vak geleerd van haar vader, bekend als “de Zandtovenaar”.

Gegevens

Datum:
april 5
Tijd:
16:00 - 18:00
Scroll To Top