pkn

Tijd: 19.30 uur
Locatie: Het Anker, Jan Frankensingel 30, Oosterwolde

10 jaar Vocaal Ensemble A Capelli: Terugblik en Vooruitblik

Op zaterdagavond 24 november 2018 is er in Het Anker een concert van het Vocaal Ensemble A Capelli. Het koor staat onder leiding van David van Roijen.

De toegangsprijs is € 8,00.

In 2018 is het niet alleen 10 jaar geleden dat A Capelli werd opgericht, ook dirigent David van Roijen studeerde een decennium geleden af. Destijds stond het Stabat Mater van Pergolesi op het programma en om de cirkel rond te maken, staat dit stuk ook nu weer op het programma.  Dit meesterwerk van Giovanni Battista Pergolesi staat niet op zichzelf: het wordt aangevuld met enkele hoogtepunten uit projecten van de voorbije vijf jaren, met werken van Middeleeuwse componisten als Orlandus Lassus, barokke meesters als Pachelbel tot en met hedendaagse artiesten als Ola Gjeilo. Ook zal er worden vooruitgeblikt op het komende project, waarin wij met het onvolprezen Petite Messe Solennelle van Gioacchino Rossini ons dubbele lustrum willen gaan vieren.

U kunt zich opgeven via onderstaand opgaveformulier.

Opgaveformulier

Datum: