Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spirituele wandeling op de 2e Pinksterdag

10 juni 2019 @ 14:00 - 16:00

Datum: Tweede pinksterdag, maandag 10 juni 2019
Tijd: 14:00 uur
Locatie:  Start bij VVV Appelscha, Boerenstreek te Appelscha.

Spirituele wandeling op de 2e Pinksterdag  e

Wandeling onder begeleiding van Ds Janos Schelvis en boswachter Fedde van der Berg in de bossen van Appelscha. Verzamelen bij het VVV aan de Boerenstreek te Appelscha op maandagmiddag 10 juni, tweede pinksterdag, om 14:00 uur.

Na een geslaagde wandeling vorig jaar met Pinksteren, bieden we dit spirituele uitje in de natuur opnieuw aan. Al een aantal jaren wordt er geen kerkdienst meer gehouden op 2e Pinksterdag en daarom zou een zogenaamde spirituele wandeling een passende invulling van deze dag kunnen zijn. De bedoeling is dat een ervaren gids ons meeneemt het bos

in en ons laat genieten van de natuur met haar bijzonderheden en ook haar geluiden. Ook genieten we van stiltes en van poëzie onderweg. We hebben de ons bekende boswachter Fedde van de Berg bereid gevonden om ons kennis te laten maken met deze spirituele ervaring en met de verborgen krachten van de natuur. Hij zal ons meenemen naar de wereld van de bijzondere vogels en planten en andere dieren.

De wandeling zal ongeveer 1.30 uur duren, met na afloop, indien men dit wil nog even nagenieten van de gezamenlijke ervaring. Het zal een tijd zijn van onthaasten, rust vinden in de natuur en onderlinge uitwisseling van gedachten.

Tijdens de wandeling zal af en toe een gedicht worden gelezen door ds. Janos Schellevis. Dit samen met de uitleg van Fedde maakt deze wandeling tot een bijzondere ervaring. Opgave voor deze wandeling is niet noodzakelijk.

Opgaveformulier

 

Gegevens

Datum:
10 juni 2019
Tijd:
14:00 - 16:00