Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spirituele wandeling op de 2e Pinksterdag

juni 6 @ 14:00 - 16:00

 

Spirituele wandeling op de 2e Pinksterdag

Begeleiding:                Fedde van de Berg + ds. Wieger Baas
Wanneer:                    Tweede Pinksterdag
Data:                           Maandag 6 juni 2022
Aanvang:                    14.00– 16.00 u.
Locatie:                       Start bij TIP, Boerenstreek 23, Appelscha

Na een geslaagde wandeling met Pinksteren in 2019, bieden we dit spirituele uitje in de natuur opnieuw aan. Al een aantal jaren wordt er geen kerkdienst meer gehouden op de 2e Pinksterdag en daarom zou een zogenaamde spirituele wandeling een passende invulling van deze dag kunnen zijn. De bedoeling is dat een ervaren gids ons meeneemt het bos in en ons laat genieten van de natuur met haar bijzonderheden en ook haar geluiden. Ook genieten we van stiltes en van poëzie onderweg. De ons bekende boswachter Fedde van de Berg laat ons kennis maken met deze spirituele ervaring en met de verborgen krachten van de natuur. Hij zal ons meenemen naar de wereld van de bijzondere vogels en planten en andere dieren.

De wandeling zal ongeveer anderhalf uur duren, en eventueel kan er nog even nagenoten worden van de gezamenlijke ervaring. Het zal een tijd zijn van onthaasten, rust vinden in de natuur en onderlinge uitwisseling van gedachten.

Tijdens de wandeling wordt af en toe een gedicht gelezen door ds. Wieger Baas.

Dit samen met de uitleg van Fedde maakt deze wandeling tot een bijzondere ervaring. Opgave voor deze wandeling is niet noodzakelijk.

     

 

Gegevens

Datum:
juni 6
Tijd:
14:00 - 16:00