Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZWO dankdienst via Kerk TV en in de kerk

1 november 2020 @ 09:30 - 10:30

Datum:  1 november 2020
Tijd: 09.30 uur
Locatie: Het Anker, Oosterwolde

U kunt de kerkdiensten volgen via de Kerk-TV, ga daarvoor naar www.pkn-oosterwolde.nl of u kunt aanwezig zijn in de kerk.

Voordat u de eredienst wilt bezoeken zal u een plek in de kerk moeten reserveren. Dit kan via de website of als u geen internet heeft kan dit via een uw bekend kerkenraadslid. Als u zich heeft aangemeld bent u van harte welkom in de kerk. 

Deze dienst op 1 november wordt verzorgd door onze eigen predikant ds. J.S. Kortleve.
De dienst zal in het teken staan van Rwanda, we zijn bezig met de voorbereidingen.
Aandacht zal er zijn voor ons project:” De zendingsdiaconessen en landbouwprojecten”. Steun de diaconessen in Rwanda om voedselpakketten uit te delen aan de allerarmsten. Doneren kan op het rekeningnummer van de diaconie o.v.v. Rwanda.

Het was altijd de gewoonte om op dankdag fruit mee te nemen naar de kerk. De ZWO en diaconie maakten hiervan pakketjes voorzien van een adressticker, die na de dienst weer werden uitgedeeld en rondgebracht. I.v.m. corona kan dit nu niet en daarom is onze vraag: Wilt u thuis een fruitpakketje maken en dat aan iemand brengen, die wat extra aandacht nodig heeft. Om te voorkomen dat iemand twee pakketjes krijgt, vragen wij u om uw wijkdiaken te bellen om een bezorgadres.

Er is deze zondag Jeugdkerk en Kinderkerk: steeds de eerste zondag van de maand.
Van harte welkom!

De kerkenraad heeft besloten per 1 juli a.s. weer 80 kerkgangers toe te laten in de eredienst. Deze eredienst zal een combinatie zijn met KerkTV. Naast de algemene coronarichtlijnen van het RIVM, zoals anderhalve meter afstand en handen ontsmetten, zijn er nog een aantal afspraken die wij met u willen maken, mocht u de eredienst willen bezoeken. Het blijft voorlopig een verkorte eredienst.

Voor verdere informatie en afspraken zie Perspectief en de Nieuwsbrief.

De uitgangscollecte is voor de Najaarszending.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Gegevens

Datum:
1 november 2020
Tijd:
09:30 - 10:30