pkn

Bloemen in de kerk

Elke zondag staan er bloemen in de kerk. De ene week een bos bloemen, een andere keer een schikking die past bij het thema van de dienst. Een enthousiast groepje gemeenteleden zorgt daarvoor. Uit reacties blijkt dat u dat weet te waarderen.
M.i.v. januari stopt Antje Fokkens er mee. Vanaf deze plaats willen we haar hartelijk danken voor haar inbreng.
We zouden het heel fijn vinden als we nieuwe bloemschikkers kunnen verwelkomen. De groep wordt nu wel klein. Hoe meer mensen meedoen, des te minder vaak ben je aan de beurt.
Ieder die het leuk vindt een mooi bos bloemen of een bloemstuk te maken kan onze groep komen versterken. Het hoeft echt geen liturgisch stuk te worden.
In de periode rond Kerst en Pasen maken we gebruik van het project van de PKN-Kerk in Actie.

Informatie bij Dieuwke van der Weerd tel 514802.

Scroll To Top