“Wees ErBIJ voor Rwanda”
Deze zomer hebt u de mogelijkheid om van een bloemenpracht in uw eigen tuin te genieten en tegelijk ons project in Rwanda te steunen.
Hoe?
U kunt zakjes bij-vriendelijke bloemenmengsels bestellen.
Samen met vele kerken maken we verschil voor de natuur hier in Fryslân én de Kerk-in-Actieprojecten in Rwanda.

Doen jullie ook mee?
Er is keuze uit 3 verschillende mengsels met elk meer dan20 verschillende bloemsoorten, zodat er op elke grondsoort genoeg bloemen op zullen komen.
A. Vlindermengsel – hier komen zowel vlinders als bijen op af, een genot om te zien.
B. Kindertuinmengsel- met lager groeiende bloemen die niet giftig zijn. Geen zorgen
of kleine kinderen de bloemen plukken en in de mond stoppen.
C. Bijenmengsel- het mengsel dat het meest gericht is op bijen, met ook prachtige
bloemen.
De zakjes zaad worden geleverd door een gerenommeerde Friese zaadteler en bevatten uiteraard zaai-instructies.
Eén zakje kost € 2,50 , 3 zakjes voor € 7
Zaden kunnen besteld worden door een e-mail te sturen naar mineked@hotmail.com
met vermelding van naam en adres, mengselkeuze en het aantal zakjes
Telefonisch bestellen kan ook. 0516-514669 (Mineke Datema)

Graag het verschuldigde bedrag overmaken naar onze diaconie.
Rek.nr. NL71 RABO 0314 6587 26 o.v.v. Wees er BIJ voor Rwanda

Na betaling worden de zakjes dan zo snel mogelijk bij u in de brievenbus bezorgd.