Nadat door PKN Nederland een oproep was gedaan aan de aangesloten kerken in Nederland, om indien mogelijk, zaalruimte ter beschikking te stellen aan middelbare scholen heeft het CVK contact opgenomen met het Stellingwerf College.

Al snel kregen wij een verzoek tot een overleg.

Dit heeft erin geresulteerd dat zij gebruik gaan maken van ons aanbod.

De komende 2 weken, tot en met 12 april, zullen er proefwerken worden afgenomen en in de maanden mei en juni zal er gebruik worden gemaakt om examens te kunnen afnemen.

Woensdag 31 maart en donderdag 1 april zullen  de eerste proefwerken worden afgenomen.

Men maakt gebruik van de grote zaal en heeft daar de mogelijkheid om zowel de ochtend en de middag gebruik van te kunnen maken.

Daarnaast  wordt er ook gebruik gemaakt van een deel van de kerkzaal en dat zal alleen in de ochtend plaats vinden.  Dit om eventuele rouwdiensten te kunnen laten plaats vinden.

Een dringend verzoek aan hen die eventueel in het gebouw aanwezig moeten zijn om even te informeren of het mogelijk is het gebouw te betreden En mocht dat nodig zijn om in ieder geval zo stil mogelijk aanwezig te zijn.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Aad Knoester.  0516-515629 of 0649250694