Jeugdkerk

De jeugdkerk is voor iedereen op middelbare school. We komen elke eerste zondag van de maand bij elkaar in het jeugdhonk tijdens een gewone kerkdienst, dus van 9.30 – 10.30 uur.

Tijdens de jeugdkerk praten we met elkaar over verschillende onderwerpen. Deze onderwerpen hebben altijd iets te maken met het geloof of de kerk. Met muziek, filmpjes, gebeden, gedichten en zo mogelijk een bijbelgedeelte in begrijpelijke taal voor tieners, denken we met elkaar na over deze onderwerpen. Er worden veel verschillende werkvormen toegepast.

Meer informatie kun je krijgen bij Patricia Kooistra, E: 300974@gmail.com

Programma seizoen 2017-2018

zondag 1 oktober: “waarom naar de kerk”

zondag 5 november: naar City life Church in Assen (discokerk)

zondag 3 december: “God heeft vele gezichten”

KERSTVAKANTIE

zaterdag 6 januari 2018: voetbal Donkerbroek van YMCA

zondag 7 januari: “Ben jij een super christen?”

zondag 4 februari: “De Bijbel Extreem”  of  “De held van de dag”

VOORJAARSVAKANTIE  t/m 4 mrt

zaterdag 31 maart – zondag 1 april: Paaswake

zondag 6 mei: “Na de dood”

zondag 3 juni: “All you need is Laugh” optioneel i.v.m. planning volgende twee activiteiten

20 juni: Pinksteren / festival 316 (optioneel)

zaterdag 30 mei – zondag 1 juli: Kampweekend (optioneel)

?: Overstapdienst groep 8

ZOMERVAKANTIE: 21 juli t/m 2 september

Zit je op de middelbare school, dan ben je harte welkom in de Soos. We beginnen het programma om half 10 met even kletsen, daarna gebed en kaars aansteken, het onderwerp meestal met gesprek en spel en tussendoor even iets eten en drinken.

We zien je graag en breng gerust een vriend of vriendin mee!