Kerk TV

Zoals eerder vermeldt vinden de reguliere kerkdiensten tot 01 juni a.s. niet plaats. Nu bestaat de mogelijkheid om de komende diensten via een live-streamverbinding te volgen, beter bekend als KerkTV.

Afgelopen zondag is er volop gebruik gemaakt van deze mogelijk, waarbij bleek dat het limiet van het aantal kijkers werd overschreden. Hierdoor konden diverse mensen de dienst niet live volgen. In normale omstandigheden volstaat de huidige licentie, echter door deze (onvoorziene) omstandigheden niet.

Inmiddels wordt er hard gewerkt om te kijken of de bestaande licentie opgehoogd kan worden. Echter er kan niet gegarandeerd worden dat dit voor a.s. zondag geregeld is en of het (prijs-)technisch allemaal mogelijk is.

Daardoor kan het zijn dat u de uitzending niet direct live kunt volgen.

U kunt wel op een later tijdstip de dienst terugzien.