pkn

Leiding gezocht

Wij, de leiding van de peuteroppasdienst, kinderkerk en jeugdkerk zijn op zoek naar nieuwe mensen die ons team willen komen versterken.
PEUTEROPPAS: Elke zondag bieden wij peuteroppas aan tijdens de kerkdienst. Je past samen op met nog een leidster. Je bent ongeveer 1 keer in de 5 weken aan de beurt.
KINDERKERK: 1 keer in de maand, op de eerste zondag van de maand, is er kinderkerk.
Aan de hand van een onderwerp zijn wij samen met de kinderen bezig tijdens de kerkdienst. Op speciale feestdagen doen wij altijd wat leuks.
JEUGDKERK: 1 keer in de maand, op de eerste zondag van de maand, is er jeugdkerk voor de kinderen vanaf 12 jaar. Je bereidt, samen met nog een leiding, deze jeugdkerk voor. Een eigen “dienst” in de soos.

Lijkt het jou/u leuk om met de kinderen/jeugd bezig te zijn en spreekt 1 van deze doelgroepen jou/u aan schroom dan niet om contact op te nemen en/of draai eens een keertje in ons gezellige team mee. Jij/u bent van harte welkom!!

Contact: Alien Bosscha

tel: 0516-516062