Leiding Jeugdkerk gezocht

In de laatste jeugdkerkvergadering van het seizoen hebben we afscheid genomen van Stef Buikema, Nienke Elsenaar, Annemieke Elsenaar en Gerja Zomer. Ieder heeft op zijn/ haar eigen wijze een personal touch gegeven aan de jeugdkerk en we gaan ze dan ook enorm missen.

Maarrrrrr, dat betekent dat we op zoek zijn naar nieuwe leiding.

Jolanda is straks een tijdje uit de running en dat betekent dat Patricia alleen het seizoen zal gaan starten. Het zou natuurlijk heel fijn zijn als er nog iemand naast haar zou willen staan en haar zou willen ondersteunen, vooral ook bij de extra activiteiten.

Het is gezellig en leuk om te doen en aangezien de zomervakantie vroeg gepland staat is het seizoen maar kort. Dusssss, ben je tussen de 18 en 80 jaar en vind je contact met jongeren leuk? Come and join the team.

Aanmelden en voor info: jolandamarissen@gmail.com of 300974patricia@gmail.com

Mocht je niet vaste leiding willen worden, dan is het ook mogelijk om gewoon 1x als leiding aanwezig te zijn bij een jeugdkerk. Mocht dit je leuk lijken, neem dan even contact op met Patricia, 06-15958947.