pkn

Lofstem gestopt

De Christelijke Zangvereniging De Lofstem is gestopt!

Het doet ons veel pijn u te moeten vertellen dat per 1 oktober 2019 ons koor De Lofstem zal worden opgeheven. Wij vinden het heel jammer maar er was geen andere mogelijk meer.

De hoofdzakelijke reden dat we deze beslissing hebben moeten nemen, is het feit dat er te weinig leden waren en dan met name geen mannen.

We hebben regelmatig een beroep gedaan op iedereen om bij ons te komen zingen maar het is ons niet gelukt. Ondanks dat we een goed koor waren en de leden er met plezier naar toe gingen. Niet in de laatste plaats door de geweldige inzet van onze dirigent Johan Roodenhuis.

Het koor heeft 84 jaar bestaan en we hebben veel hoogtepunten gehad. U kunt zich vast nog wel herinneren ons Weens concert vorig jaar. Het Anker tot de laatste stoel bezet. Wat een feest. Ook het Bevrijdingsconcert in Appelscha maakte grote indruk. We hadden gehoopt dat we o.a door deze concerten er leden bij konden krijgen. Maar helaas dat gebeurde niet. Door deze concerten hebben we ook laten zien dat ons repertoire veelzijdig was geworden. Na zoveel jaar is er dus een einde gekomen aan een tijdperk.

Helaas het is voorbij!

 

Namens het bestuur en leden van De Lofstem.