Werkgroep Activiteiten Dorpskerk (WAD)

Expositie in de Dorpskerk
Thema: Trouwen

Deze zomer is de Dorpskerk weer een aantal zaterdagmiddagen geopend in het kader van 'Tsjerkepaad 2017'. Natuurlijk is er ook weer een expositie. Het thema is dit keer 'Trouwen'. U bent van harte welkom!

De kerk is geopend op 8 juli, 15 juli, 22 juli, 29 juli, 5 augustus, 12 augustus, 19 augustus en 26 augustus. Van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Enkele gast-organisten bespelen tijdens Tsjerkepaad het orgel.

Bovenstaande foto’s dateren van de periode 1899 – 2015. Niet alleen de leeftijden, bruidskleding maar ook alles voor/op en na de trouwdag zijn veranderd. Trouwkaarten, trouwteksten, liederen, geschenken, borduurwerkjes enz. Maar de liefde bleef hetzelfde!

De werkgroep vraagt uw medewerking voor deze expositie. Heeft u iets bijzonders van de trouwdag van uw ouders, grootouders of van u zelf? En mag dat gedurende Tsjerkepaad in de Dorpskerk liggen of staan? U kunt dan contact opnemen met Irene van den Bosch, e-mailadres: vandenbosch27@ziggo.nl.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Werkgroep Activiteiten Dorpskerk