Werkgroep Activiteiten Dorpskerk (WAD)

Expositie in de Dorpskerk 'Trouwen' geslaagd

In de zomer van 2017 was de expositie 'Trouwen' in de Dorpskerk te bewonderen. Gemeenteleden, belangstellenden en gasten uit heel Nederland kwamen naar de Dorpskerk om het gebouw te bezichtigen. Ook om te luisteren naar het orgelspel van de vaste en gastorganisten.

Natuurlijk kwamen ze óók voor de expositie “ Trouwen vroeger en nu”. Herinneringen  en verhalen werden verteld. Foto’s wel of niet herkend. Wat zagen zij er jong/oud uit op de foto. Trots werd er verteld, die trouwjurk heb ik zelf gemaakt. De Molukse- en de andere trouwjurken hadden veel bekijks. Natuurlijk waren er ook verdrietige herinneringen, ja toen. ..en verhalen over trouwen met de handschoen en het verdwenen bruidsboeket. De bruidstaart maakte indruk, jammer dat er niet werd gedeeld.

Gastdames, heren en organisten hartelijk dank voor uw hulp en aanwezigheid. Ook dank aan hen die de expositie mogelijk maakten en allen voor uw komen naar de Dorpskerk.

Werkgroep Activiteiten Dorpskerk