Wandelen met Franciscus

De Franciscaanse Beweging bestaat sinds 1962 en is een vereniging voor mensen met interesse in het gedachtengoed en de spiritualiteit van Franciscus en Clara van Assisi. We proberen hun waarden op een laagdrempelige manier toegankelijk te houden in onze maatschappij. Een van de middelen hiertoe is het organiseren van Franciscaanse Wandelingen door heel het land.

Op zondag 14 april organiseert de Franciscaanse Beweging een spirituele wandeling rond Oosterwolde van ongeveer 13 km. Het thema op deze dag is ‘Op je lijf geschreven’. We vertrekken vanuit de RK Kerk ‘De Heer die Wederkomt’ te Oosterwolde en we wandelen door het groen, langs kanaal, vaart en sluis richting Fochteloo. Na een rustpauze bij het café ’t Korhoen keren we weer terug naar de kerk waar we een kort afsluitend moment hebben.

11:00 uur:       viering, na de viering inloop met koffie en thee.
12:30 uur:       vertrek, na een korte inleiding over het thema,
We pauzeren onderweg bij een horecagelegenheid, consumpties zijn voor eigen rekening.

Rond 16:30 uur terugkomst en een gezamenlijk afsluitend moment.

Weet u van harte welkom, we hopen dat u, dat jij ook komt.

Verdere informatie

Datum:            14 april
Tijd:                 11:00 uur viering, wandelaars welkom, vertrek 12:30 uur en rond 16:30 uur weer terug bij de kerk.

Vertrekpunt: R.K. Kerk ‘De Heer Die Wederkomt, Quadoelenweg 3, 8431LM Oosterwolde

Kosten: 5,00 euro (FB-leden 3,50 euro)

Aanmelden: via shop.franciscaansebeweging.nl of ter plaatse.