Woorden schieten tekort

Broeders en zusters in Christus,

Langs deze weg willen wij iedereen heel hartelijk bedanken voor wat 1 juli, de grote actiedag, ons heeft gebracht. Het bedrag is enorm, maar daar gaat het in dit bericht niet over.

We willen iedereen bedanken voor een liefdevolle warme ervaring. In een periode vol van emoties en onzekerheid heeft deze dag ons als een liefdevolle warme deken omringd. Zoveel mensen die in de weer waren om de actie tot een groot succes te maken, om geld bij elkaar te verzamelen om een behandeling te kunnen bekostigen die mij mag gaan helpen. Ook de avond vol van muziek en zang heeft een spoor van liefde in ons achtergelaten.

Wat een werk is er verzet, wat een energie heeft het gekost en natuurlijk de kerk die dit alles heeft helpen mogelijk te maken. Die kerk, dat zijn wij.

Wij mensen zijn Gods kerk en dat is zichtbaar geworden in Oosterwolde.

Nogmaals ontzettend bedankt. Deze waardevolle ervaring dragen we mee in ons hart. 10 september vliegen we naar Mexico en 11 september zal ik al beginnen met de behandeling. Spannend, maar ik zie er enorm naar uit.

Wilt u weten wat er allemaal gebeurt en hoe het allemaal gaat? Op www.jolandainmotion/blog zal ik proberen iedereen op de hoogte te houden van ons doen en laten daar. Ook op Facebook zal ik af en toe iets posten.

Warme groet namens ons allemaal,

Jolanda Marissen

Bekijk hier de foto's van de actiedag op 1 juli 2017