Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZWO commissie/creaclub

oktober 17 @ 09:30 - 11:30

 

Bericht van de ZWO commissie/creaclub
In september zijn wij als creaclub weer van start gegaan. Elke derde donderdagochtend van de maand, van 09.30 tot 11.30 uur komen wij bij elkaar in het Anker. Inmiddels hebben wij daar een eigen ruimte in één van de bovenzalen. Wij hebben een gezellige groep van gemiddeld 14 personen.

De afgelopen zomerperiode zijn veel spullen te koop aangeboden in de koffie- en theetuin “Zunneschien” in Veenhuizen. Deze was open van Pasen tot eind september. Loeky en Thea hebben de laatste week van september de niet verkochte spullen weer opgehaald, met een mooie opbrengst van € 217,20 van de verkochte spullen. Deze opbrengst is voor “Fryslân foar Moldavië”.

Wij hopen met Gods zegen weer een creatief jaar tegemoet te gaan. Lijkt het jou/u leuk om te komen, altijd welkom. Of gewoon voor de gezelligheid onder het genot van een kop koffie.

Wie weet tot ziens op een van de volgende datums; 17 oktober en 21 november. Deze data zijn ook terug te vinden in de agenda.

Op 3 november is er een ZWO/Dankdienst. Daarin gaat mevr. Ineke Baron uit Bakkeveen voor. Wij maken dan de opbrengst van het afgelopen jaar voor ons project “Youth for Christ” in Moldavië bekend en presenteren ons volgende project voor Moldavië. We hopen op een mooie dienst. En uiteraard zoals jullie gewend zijn, zorgen wij voor wat lekkers bij de koffie.

Een warme groet van de ZWO commissie en de creaclub.

 

Gegevens

Datum:
oktober 17
Tijd:
09:30 - 11:30