Commissie Vorming en Toerusting

Leden Commissie Vorming en Toerusting stoppen !!

 

De leden van de Commissie Vorming & Toerusting stoppen na vele jaren actief te zijn geweest in de protestantse gemeenten Frieslands End; Donkerbroek/Haule; Appelscha; en Oosterwolde.

De commissie heeft in al die jaren een groot aanbod van activiteiten gehad. Lezingen over religie en kunst, films, uitvoeringen van koren, zangmiddagen, het Leerhuis, kloosterbezoek, Top 2000 dienst, noem maar op.

Toch hebben we (de leden) besloten met ingang van het nieuwe seizoen ( sept. 2023)  te stoppen.

Van grote invloed op het besluit is geweest het feit dat de afgelopen jaren de meeste activiteiten afgeblazen moesten worden vanwege covid 19, maar ook de stijgende energieprijzen. Deze hebben de kosten van de activiteiten behoorlijk verhoogd.

De laatste activiteiten die we organiseren zijn de wandeling op Tweede Pinksterdag; en de Zomeravondwandelingen in juni, juli en augustus.
Kijk voor meer informatie hierover in het kerkblad of op de website van de kerk.

We hebben met veel plezier vele seizoenen achtereen prachtige programma’s gemaakt, en daarbij zijn veel vrijwilligers betrokken geweest.

De samenwerking verliep altijd plezierig en we willen jullie dan ook heel hartelijk bedanken voor alle inzet en tijd die jullie erin hebben gestoken. We hebben dat enorm gewaardeerd. Nogmaals, ontzettend bedankt!

Een hartelijke groet van

Wieger Baas
Freda van Ooik
Tineke Kraak
Hilda Tolsma