Zaalruimte huren

Wilt u zaalruimte huren?

Wij verhuren onze zaalruimte voor diverse gelegenheden. Zoekt u zaalruimte in het centrum van Oosterwolde met goede parkeergelegenheid? Dan kunt u prima bij ons terecht. Onze zalen bieden mogelijkheden voor congressen, bedrijfsbijeenkomsten, vergaderingen, concerten etc. Wij beschikken over twee gebouwen: Het Anker en de Dorpskerk.

Download hier onze flyer: Zaalverhuur PKN Oosterwolde

Het Anker
(Jan Frankensingel 30, 8431 AH  Oosterwolde)

Het Anker is het grote kerkgebouw en ontmoetingscentrum dat u vindt u aan de Jan Frankensingel 30 in Oosterwolde. De kerkzaal is, naast de erediensten, zeer geschikt voor het houden van concerten, uitvoeringen, musicals, lezingen en andere grootschalige bijeenkomsten. Verder biedt Het Anker zaalruimte aan 20 tot 120 personen.

De grote zaal (Zaal 1) is geschikt voor het organiseren van bijvoorbeeld een toneelavond of een bijeenkomst met veel bezoekers. Ook wordt die zaal veelal als koffiekamer gebruikt tijdens de pauze van een evenement.

Het Anker is ook een goede voorziening voor het samenzijn na een rouwplechtigheid. Verder is Het Anker erg geschikt voor het organiseren van familie- en/of bedrijfsevenementen. Ook een etentje of een broodmaaltijd kan prima worden verzorgd. De overige zalen zijn vooral in trek als vergaderruimte.

Dorpskerk
(Brink 26, 8431 LD Oosterwolde)

De historische Dorpskerk is een prachtige plek voor speciale, wat kleinschaliger gelegenheden, zoals exposities, concerten of trouwevenementen. Ook wordt de Dorpskerk vaak gebruikt voor het houden van een uitvaartplechtigheid. De kerk vindt u op de Brink 26 in Oosterwolde.