Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Vrijheid & Herstel

12 november 2019 @ 20:00 - 22:00

Locatie:                     De “Esch”, Weemeweg 5a Oosterwolde

Docenten:                 Willem Boorsma (Drachten) en Jelte Jongsma (Oosterwolde)

 

De cursus geeft inzicht in de geestelijke wereld en principes. Onze God heeft zowel geestelijke wetten als natuurlijke wetten gegeven en wij mensen hebben daar dagelijks mee te maken. Helaas zitten veel mensen vast in patronen waaruit ze niet lijken te kunnen ontsnappen. Ze weten niet hoe ze kunnen leven in overvloed zoals beschreven in Johannes 10:10. Wij geloven dat de Heilige Geest ons wil onderwijzen, dat Hij ons wil overtuigen van zonde, dat Hij ons wil troosten en dat Hij ons alles wil geven wat wij nodig hebben om dit leven van overvloed en kracht te kunnen gaan leven. Alleen door deze Geest van God, de plaatsvervangende Geest van Jezus, kunnen wij deze dingen begrijpen. (1 Cor 2:12-14)

De inhoud van de lessen is als volgt:

1 oktober         : Het verlossingswerk van Jezus 15 oktober    : Geestelijke strijd

29 oktober       : Principes van zegen en vloek 12 november : Afwijzing en trauma

26 november : Wie is de Heilige Geest

10 december : Sleutels tot vrijheid en herstel

 

De cursus is geschreven door Willem Boorsma en Margreet Wiersma. Zij zijn verbonden aan de Stichting Vrijheid & Herstel te Drachten en hebben de cursus al vele malen mogen geven.

U kunt zich aanmelden via www.eg-oosterwolde.nl of admin@vrijheidenherstel.nl of telefonisch bij Julianna Jongsma 06-53442197

Gegevens

Datum:
12 november 2019
Tijd:
20:00 - 22:00