• Dit evenement is voorbij.

Eredienst in Het Anker en via Kerk TV

januari 29 @ 09:30 - 10:30

Op deze zondag is de eredienst in Het Anker in Zaal 1.
Ook via Kerk TV is de dienst op dat moment of later in de week te zien en te beluisteren.
Ga daarvoor naar www.pkn-oosterwolde.nl

De voorganger is onze eigen predikant ds. J.S. Kortleve.

Tijdens deze dienst is de Viering van Het Heilig Avondmaal.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.

De uitgangscollecte is voor de Leprazending
In veel regio’s van Myanmar is er nog niet genoeg kennis aanwezig om lepra op tijd op te sporen. Daarom zijn er nog steeds veel mensen die door lepra gehandicapt raken. Ook is de discriminatie tegen mensen met lepra of handicaps een groot probleem. Het GRACE project ziet de lokale kerken in deze regio’s als de oplossing voor deze twee problemen. Door de kerkleiders goed voor te lichten over lepra kunnen ze helpen leprabesmettingen op te sporen en discriminatie te stoppen.
Dit project heeft als doel om de lokale kerken in moeilijk bereikbare regio’s van Myanmar in actie te laten komen voor mensen met lepra of handicaps. Door zorg te leveren en op te komen voor de rechten van deze sterk gediscrimineerde groep geeft de kerk Gods liefde door. Met de opbrengst van deze collecte steunt de Leprazending dit project. Helpt u mee?

Je kunt voor bovenstaande collecte, die de diaconie van harte aanbeveelt, digitaal doneren op het rekeningnummer van de diaconie: NL 71 RABO 0314 6587 26  o.v.v. Leprazending.
J
e kunt je donatie ook kwijt in de collectezak na de dienst achter in de kerk. Help je mee om deze collectes tot een succes te maken?

Alvast hartelijk dank.

Warme groet diaconie en ZWO