• Dit evenement is voorbij.

Eredienst in Het Anker en via Kerk TV

februari 5 @ 09:30 - 10:30

Op deze zondag is de eredienst in Het Anker in Zaal 1.
Ook via Kerk TV is de dienst op dat moment of later in de week te zien en te beluisteren.
Ga daarvoor naar www.pkn-oosterwolde.nl

De voorganger in deze dienst is ds. J. v. d. Herik uit Drachten.
Tijdens deze dienst is er ook JEUGDKERK, voor de leeftijd na de basisschool.

Iedereen van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.

Na de dienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie /thee of iets fris.

De uitgangscollecte is voor het vervangen van de balustrade op het balkon van de pastorie aan de Jan Frankensingel. De bestaande balustrade is een jaar geleden al verwijderd omdat deze niet meer voldeed aan de wettelijke eisen m.b.t. de vereiste hoogte, tevens is de bevestiging/ondersteuning van de balustrade op de verdiepingsvloer geen optie meer i.v.m. de nieuwe dakbedekking op de inpandig balkons.  U kunt u ook uw (extra) bijdrage overmaken op Bankrekeningnummer NL48 RABO 0373 7268 05 t.n.v. het CVK Protestantse Gemeente Oosterwolde c.a. dit graag onder vermelding van Balustrade Pastorie JFS.

Datum:
februari 5