• Dit evenement is voorbij.

Tweede Advent: Eredienst in Zaal 1 van Het Anker en via Kerk TV

december 4 @ 09:30 - 10:30

Op zondag 4 december  a.s. is er dienst in Het Anker, waarin onze eigen predikant J.S. Kortleve voorgaat.

Iedereen van harte welkom!

Na afloop van de dienst staat Amnesty International in de hal met de Brievenschrijfactie.

De dienst kan zoals altijd ook bekeken en beluisterd worden via Kerk TV; ga naar www.pkn-oosterwolde.nl

De uitgangscollecte is voor Wereld Diaconaat Libanon, Jordanië en Irak
Lichtpunten voor Syrische vluchtelingen

Van de miljoenen Syriërs die door de oorlog hun land zijn ontvlucht, zijn de meeste terecht gekomen in de buurlanden Libanon, Jordanië en Irak. Ze leven er in grote armoede. Door de economische crisis en de coronapandemie is het moeilijk om een nieuw bestaan op te bouwen. Kerk in Actie ondersteunt Syrische vluchtelingen en arme lokale families met een opleiding in sectoren waar veel vraag is naar personeel, of met het opzetten van een eigen bedrijf. Daardoor worden ze minder afhankelijk van hulp en dat maakt hen weerbaarder. Met uw bijdrage steunt u het werk van Kerk in Actie voor Syrische vluchtelingen. Geef aan de collecte.

Deze collecte kan ook worden gedoneerd op het rekeningnummer van de Diaconie: Bankrekening: NL71 RABO 0314 6587 26 o.v.v. Werelddiaconaat Libanon.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Datum:
december 4